La crearea sistemului de albire Zâmbește Moldovenește, au fost luate în considerașie toate nevoile umane pentru albirea confortabilă a dinților la domiciliu. În timpul sesiunii, puteți să vă ocupați de treburile proprii, în timp ce dinții dvs. devin tot mai albi.

Albirea Zâmbește Moldovenește - cosmetică (blândă), nu dăunează smalțului și nu cauzează sensibilitate datorită compoziției naturale a gelului.

Sistemul de albire a dintilor Zâmbește Moldovenește a trecut toate studiile clinice și îndeplinește toate standardele. Și deja s-a recomandat în Australia, SUA și Canada. O formulă de gel unică permite obținerea unui rezultat eficient fără deteriorarea smalțului dinților.

Ingredientul activ al gelul- este peroxidul de carbamidă, la ziua de azi este unul dintre cei mai blânzi componenți din lume care este utilizat în procesul de înălbire. Peroxidul de carbamidă este un derivat de uree, un compus organic. Se utilizează chiar și în cremele de față pentru a elimina pigmentarea. Atunci când este expus la razele lampei Blue-Ray sau la contact cu lumina, cu căldura eliberează oxigen atomic (activ), care împinge toate elementele colorante din dinți.

Dinții se înălbesc numai până la culoarea lor naturală, adică până la, cum ar fi fost dinții dvs. dacă ați fi băut și mâncat numai băuturi și produse de culoare transparentă sau albă. Dinții sunt absolut la toți impuri, pur și simplu la cineva mai mult dar la cineva mai puțin. Se efectuiază albirea pe straturile de carbon ale dintelui, care se găsesc în smalț. Arată ca o rețea, a cărei celule sunt înfundate cu coloranți, care sunt conținute în aproape toate băuturile și produsele alimentare. Tot ce poate lasă semn pe o cămașa albă la fel lasă un semn și pe dintele dvs. Celulele devin mai mici și reflectă mai puțin lumina, de aceea dinții par a fi mai întunecați. Peroxidul de carbamidă, eliberând oxigenul activ, împinge elementele de colorare din straturile carbonului dintelui, întorcându-le culoarea lor naturală.

Dinții garantat vor deveni mai albi cu cel puțin 3-5 nuanțe după finisarea cursului de albire de 9 zile.