LED LAMPĂ PENTRU ALBIREA DINȚILOR

500.00 Lei
Cumpară Comandă Rapidă
DESCRIEREA:

Un sistem de albire a dinților la domiciliu cu o lampă, asemănător procedurii de peeling a pielii, care ajută la menținerea prospețimii și frumuseții, cu ajutorul Zâmbește Moldovenește este posibilă revenirea culorii și stălucirii naturale ale zâmbetul dvs.

LED Lampă de albire a dinților – Zâmbește Moldoveneşte (USB/Iphone/Micro USB)

Sistemul de albire a dinților la domiciliu Zâmbește Moldovenește este cel mai eficient și mai sigur pentru ziua de azi! Simplu și ușor de utilizat. Rezultatul este vizibil deja după prima sesiune.

Rezultat garantat, cu cel puțin 4-6 nuanțe! Eficace pentru pacienții care consumă multă cafea, ceai negru și verde, vin roșu, sucuri naturale și alte produse ce conțin coloranți.

Culoarea dinților este afectată de un număr mare de factori. Pe lângă ereditate, joacă un rol important alimentația, modul de viață, prezența sau absența obiceiurilor proaste.

Dar sosuțiile moderne vă permit să obțineți dinți ideali, indiferent de ceea ce dvs. utilizați în alimentație, indiferent dacă fumați sau nu și, astfel, realizându-vă visul unui zâmbet alb ca zăpada.

Livrarea în toată Moldova
Clienți mulțumiți în toată Moldova
Brand național