Veți observa o diferență vizibilă în termen de 1-4 zile de utilizare - diferența va depinde de nuanța curentă a dinților dvs. Cu toate acestea noi, vă recomandăm să urmați o dietă în timpul cursului de albire (fără cafea, fumat și alți coloranți alimentari).

Da. De-a lungul timpului, materialele artificiale devin mai întunecate de la coloranții alimentari și din cauza plăcii dentare. Zâmbește Moldovenește vă ajută la restabilirea culorii naturale

Da! Formula de gel specializată conține numai ingrediente sigure și compuși organici care nu dăunează dinților sau smalțul.

Sesiunea se efectuiază nu mai mult de o dată pe zi. Pur și simplu introduceți capa cu gelul de albire, apăsați butonul de pornire a lămpii și utilizați timp de 20 de minute, apoi clătiți gura. În timpul albirii, puteți să vă ocupați de treburile casnice.

Da. Este vorba despre perioada de sarcină și alăptare.
Copii sub 14 ani.
Elemente de fier de pe dinți (bracket-uri,care stau în afară pe dinți), deoarece capa nu se potrivește strâns pe dinți și metalul se poate oxida. Dacă pe dinți se găsesc bijuterii dentare din metale și pietre prețioase, cristale, ele nu intră în reacție cu gelul. Dacă există un piercing, atunci el trebuie ințăturat.

Tartrul dentar va deveni mai deschis la culoare. Dar dacă depunerile dentare sunt prea vechi, vă recomandăm să vizitați medicul dentist în prealabil.

Vă recomandăm să treceți cursul întreg de albire ce durează 8 zile pentru un rezultat complet, dar dacă sunteți satisfăcut de rezultatul obținut, atunci cu siguranță puteți micșora cursul la discreția dumneavoastră.

Unii clienți pot avea decolorare gingivală. Acest lucru se întîmplă după albire, când pe gingie apar pete mici. Aceasta este o reacție normală a mucoasei. De exemplu, dacă aplicați un gel de albire pe piele, se va deschide puțin la culoare. O astfel de reacție la gingie trece după aproximativ 15 minute - o oră.

În timp de 2 ore după sesiunea de albire noi nu recomandăm consumul de alimente și băuturi ce colorează dinții. După, puteți consuma mâncarea și băuturile cu care v-ați obișnuit.

Vă recomandăm să repetați al doilea ciclu de albire nu mai devreme de două luni. Durata efectului depinde de modul dvs. de viață și de cantitatea consumată a produselor / băuturilor ce colorează dinții.

În setul Zâmbește Moldovenește sunt două cape termoplastice. Sub influența temperaturii (citiți cu atenție instrucțiunile) ele iau forma dinților. În cazuri rare, este necesară aplicarea suplimentară direct pe dinți a gelului, folosind bețișorul de bumbac . Apoi, îmbrăcați capa și porniți lampa.

NU AȚI GĂSIT RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA DUMNEVOASTRĂ?